كانادا: كسب اقامت دائم كشور از طريق کارآفرینی در استان كبک

مردم کانادا

متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در استان کبک، باید در سیستم امتیازبندی این استان حداقل امتیاز را کسب نمایند.

بنا بر تغییرات در قوانین استانی کبک در اول آگوست 2013، متقاضیانی واجد شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان کبک می شوند، که حداقل امتیاز 50 را در سیستم امتیازبندی کسب نمایند.

متقاضی موظف است حداقل برای یک دوره یک ساله در 3 سال اول دریافت اقامت دائم شرایط زیر را تامین کند:

۱-      ایجاد یا خرید تجارت به تنهایی یا با مشارکت در زمینه کشاورزی، تجاری یا صنعتی در استان کبک.

به گونه ای که حداقل 25 درصد سهام به ارزش حداقل 100 هزار دلار کانادا متعلق به وی یا همسرش باشد و حداقل یک نفر از افراد مقیم استان کبک، به غیر از خود و اعضای خانواده، را برای ۳۰ ساعت در هفته به کار گیرد (لازم به ذکر است، کسانی که در بخش کشاورزی اقدام به خرید تجارت می کنند از شرط به کارگیری یک نفر مقیم کبک مستثنی هستند)

۲-      در مدیریت عملکرد روزانه تجارت مشارکت داشته باشد.

تقاضا بایستی در یکی از دو شکل زیر انجام شود:

•    متقاضی توانایی راه اندازی یک تجارت را در زمینه کشاورزی، صنعت یا تجارت دارد و مدیریت آنرا به عهده خواهد گرفت. 

•    متقاضی توانایی خریداری یک تجارت را در زمینه کشاورزی، صنعت یا تجارت دارد و مدیریت آنرا به عهده خواهد گرفت. 

براساس مقررات اداره مهاجرت در تاریخ اول آگوست 2013، کبک تنها تا سقف ۵۰۰ پرونده تا ماه مارس ۲۰۱۴ در این گروه پرونده می پذیرد. 

News Link: http://www.wcoe.ca/immigration-news/491-obtain-permanent-residence-in-canada

Advertisements

پیامی بگذارید

Please log in using one of these methods to post your comment:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s