کانادا: محدودیت سن فرزندان برای متقاضیان مهاجرت

nice-family

بر طبق طرح جدید دولت فدرال برای سخت تر کردن تعریف فرزندان وابسته، فرزندان بزرگتر از ۱۹ سال ، از پیوستن به والدین و یا خواهر برادرانشان برای مهاجرت به کانادا منع می شوند.

تغییرات مذکور که از اول ژانویه سال ۲۰۱۴ اجرائی می گردد ، در جهت تنگ شدن حلقه این قانون، تعریف فرزند وابسته را از ۲۲ سال که اکنون وجود دارد به ۱۹ سال کاهش خواهد یافت و مورد مستثنی ای را که در مورد فرزندان در حال تحصیل تمام وقت وجود دارد نیز حذف می گردد.

رئوس مطالب این طرح که ستاره دار هستند، نشان دهنده اهداف مهاجرتی دولت است: تجدید نیرو کردن چشم انداز اقتصادی، گذار به یک سیستم سریع و منعطف مهاجرتی و هدفمند کردن سیستم برای ورود نیروهای متخصص مورد نیاز بازار کار.

با اجرای این قانون اولا با کمتر بودن سن این مهاجران امکان اینکه تجارب تحصیلی شان با هم رده های کانادایی خود همسانتر باشد بیشتر است و ثانیا زبان رسمی کانادا را بهتر فرا خواهند گرفت و با فرهنگ کانادایی و نرمالهای اجتماعی این کشور بهتر تطبیق خواهند یافت.

بر طبق قانون مهاجرتی در حال اجرا، فرزندی وابسته تلقی می شود که زیر ۲۲ سال سن داشته و مجرد باشد. در مورد سنین بالای ۲۲ سال نیز استثنایی وجود دارد و آن در مورد فرزندانی است که تحت

حمایت مالی والدین بوده و یا در حال تحصیل تمام وقت هستند.

با استناد به آمار دولت در سال ۲۰۱۲ ، ۹۰ درصد فرزندان وابسته ، زیر ۱۶ سال سن دارند یعنی تعداد ۶۴۷۵۷ نفر از کل، درحالیکه بالای ۱۹ ساله ها فقط ۱۰ درصد یعنی ۷۲۳۷ نفر را تشکیل می دادند.

نهایتا این تغییرات در مورد برنامه های پرستاری خانگی و پناهندگان نیز اعمال خواهند گردید. برای آندسته، پروسه اخذ اقامت دائم کانادا متغیر بوده و ممکن است سالها بطول انجامد و تا آن موقع فرزندانشان از تحت تکفل آنها خارج می گردند.

طرح هفت صفحه ای مذکور می گوید که اقتصاد کانادا از لحاظ پایداری در شرایط شکننده ای باقی مانده است.

در آنجا گفته شده است که سن مهاجران معمولا بازگوکننده این است که افراد در کجا تحصیل نموده اند. مشکلاتی وجود دارد برای اینکه تحصیلات خارجیان به خوبی محک زده شود و عبور مجدد از مقاطع تحصیلی قبلی در کانادا نیز هزینه گزافی دارد. بنابراین سن مهاجران فاکتور اصلی در تعیین بازدهی اقتصادی یک مهاجر است.

در همین حال مقامات مهاجرت پیشنهاد می کنند که فرزندان بزرگتر اگر از روش های دیگری مانند دانشجوی خارجی وارد شوند، بطور معمول شهریه ای دو یا سه برابر دانشجویان داخلی پرداخت می کنند. به محض فارغ التحصیل شدن نیز می توانند برای خود بطور مجزا درخواست مهاجرت دائم نمایند.

امور مهاجرت و شهروندی کانادا می گوید که پردازش درخواست های فرزندان بزرگتر زمانبر می باشد.

معاون اول برنامه ها و سیاست های CIC، Caroline Riverin Beaulieu نوشته است که تایید همراهان و ثبت آنها هردو فرایندهایی پرمشغله و قابل سوء استفاده ای هستند.

نظر سنجی از توده مردم نشان می دهد که ۵۴ درصد با این طرح موافق می باشند و ۳۴ درصد مخالفت دارند.

در مورد پرونده هایی که اکنون در حال ارزیابی هستند شرایط ویژه ای وجود خواهد داشت و افرادی که تقاضای خود را از اول ژانویه به بعد ارائه بدهند مشمول این تغییرات خواهند بود.

source: iranto.ca

Advertisements

پیامی بگذارید

Please log in using one of these methods to post your comment:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s