شرایط دریافت اجازه کار در زمان پناهندگی و یا بعد از موافقت آن کدامند؟

به این شرایط با اجازه کار شما موافقت میشود:
– شما میباید حداقل شش ماه از زمانی که تقاضای پناهندگی کرده اید در آن شغل فعالیت داشته باشید این بدان معناست که شما در زمانی که خود را به عنوان پناهنده معرفی میکنید به اجازه کار احتیاج دارید.
– شما باید یک سال از روزی که تقاضای کار کرده اید نزد همان کارفرما بمانید.
– شرایط استخدامی شما میبایست حداقل برابر با قرارداد جمعی صنفی باشد و یا برابر با آنچه که معمول دراین شغل بوده تا بتوانید امرار معاش کنید.
– یکی دیگر از شرایط حداقل حقوق میباشد که کارفرما باید بتواند آن مبلغ را بپردازد که این مورد توسط اداره کار چک میشود.
– اتحادیه شغل مورد نظر باید فرصت کافی برای اظهار نظر در مورد شرایط استخدامی شما را داشته باشد.
– شما باید دارای پاسپورتی باشید که تا پایان مدت زمان کار اعتبار داشته باشد.

source: heavenman.blogfa.com

  • لطفا از مطالب وبلاگ بدون استقاده از منبع در جایی استفاده نکنید.
  • برای لینک کردن آدرس این پست را از آدرس بار بالای مرورگر کپی کرده و به کل مطلب لینک کنید، با این کار ، بالا بودن فرهنگ خود را نمایان کنید.

پیامی بگذارید

Please log in using one of these methods to post your comment:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s