شرایط دریافت اجازه کار برای افرادی که بدلیل جواب منفی یا قانون دوبلین باید خاک آن کشور را ترک کنند

– شما باید صاحب پاسپورت معتبر باشید.
– شما باید صاحب کاری باشید که حداقل حقوق اداره کار آن کشور را دارا باشد.
– شما باید یتوانید با حقوقتان امرار معاش کنید.
– کارفرمای شما باید این پست خالی را حداقل به مدت 10 روز در آن کشور و کشورهای عضو اتحادیه اروپا آگهی کرده باشد.
– اتحادیه شغل مورد نظر باید فرصت کافی برای اظهار نظر در مورد شرایط استخدامی شما را داشته باشد.
– یکی دیگر از شرایط حداقل حقوق میباشد که کارفرما باید بتواند آن مبلغ را بپردازد که این مورد توسط اداره کار چک میشود.

source: http://heavenman.blogfa.com

  • لطفا از مطالب وبلاگ بدون استقاده از منبع در جایی استفاده نکنید.
  • برای لینک کردن آدرس این پست را از آدرس بار بالای مرورگر کپی کرده و به کل مطلب لینک کنید، با این کار ، بالا بودن فرهنگ خود را نمایان کنید.
Advertisements

پیامی بگذارید

Please log in using one of these methods to post your comment:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s